Kerem Aktürkoğlu’ndan Mert Hakan Yandaş’a Sert Sözler

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray’ı mağlup ederek şampiyonluk yarışını son haftaya taşıdı.

Maç öncesinde Fenerbahçe futbolcusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaraylı oyuncular Abdülkerim Bardakçı ve Muhammed Kerem Aktürkoğlu ile tartışma yaşamıştı. Gerginlik maç sonu katlanarak artarken, kulüp başkanları da yaşanan tartışmalara dahil olmuş ve iki takım arasında büyük bir polemik ortaya çıkmıştı.

Mert Hakan Yandaş’ın maç sonunda Kerem Aktürkoğlu’na yönelik “Dayak yedi” ifadelerini yer aldığı sosyal medya paylaşımına Aktürkoğlu’ndan yanıt geldi. Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“VARLIĞINI SAHA DIŞI OLAYLARA BORÇLU

“Galatasaray taraftarına hak ettiği şampiyonluğu bir hafta öncesinden yaşatamadığımız için üzgünüz. Evimizde, taraftarımızla birlikte, tıpkı geçen sezonki gibi bir final yapmak istiyorduk; ama olmadı.

Maalesef bu iniş ve çıkışlar, mutluluklar ve hayal kırıklıkları, hayatın kendisi.

Ancak Galatasaray, tarihi boyunca her zaman her zorluktan geri dönmeyi başarmıştır. Biz de tüm sezon emek verdiğimiz, hakkımız olan şampiyonluğu kazanabilmek adına, sezonun son haftasın- da her şeyimizi vereceğiz.

Şunun bilinmesini isterim ki; Galatasaray Kaptanı, varlığını saha dışı olaylara borçlu olanlara gerekli ölçüde, hak ettikleri şekilde cevap verir; ancak onların seviyesine inmez.

Yapmamız gerekenin ne olduğunu biliyoruz. Tam konsantrasyonla, İstanbul’a 24. kez şampiyon dönmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

asdasdas