Yok artık Doue! İstekleri bitmedi, G.Saray vazgeçti

Galatasaray yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu, dünkü idman öncesi yaptığı açıklamada, “Kamuoyu, gündem, baskı arttıkça talepler değişiyor. Bir takım ilave istekler ortaya çıkıyor. Süreç planladığımız şekilde yürüyordu. Kulübü Rennes ile anlaşmaya vardık. Bu süreçteki desteklerinden dolayı Rennes Kulübü’ne teşekkür ediyorum. Bize destek oldular” dedi.

Doue’nin yakınındaki kişilerin sürekli farklı taleplerle süreci zorlaştırdığını belirten Hatipoğlu, “Burası Galatasaray Spor Kulübü. Bir transfer gerçekleşecekse kurallar ve şartlar var. Bu noktalar zorlandığı için transfer uzadı. Listemizdeki oyunculardan biriydi. Ancak gelinen noktada bu talepler artık görüşmeleri sonlandırma noktasına getirdi. Üzgünüz. Bu saatten sonra Galatasaray’ın transfer listesinde Doue bulunmuyor” şeklinde konuştu.

Doue transferinin iptal olması üzerine sağ bek transferinde yeniden Elias Jelert’e yönelindi. Kopenhag Kulübü, 21 yaşındaki sağ beki için 10 milyon avro talep ediyor. Galatasaray, Doue için Rennes Kulübü ile 7,5 milyon avroya anlaşmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir